BESPARELSES-POTENTIALE

Print er et stedbarn i de fleste organisationer. Det er lav prestige og unge medarbejdere ønsker bestemt ikke at have det ansvarsområde. Det betyder, at i langt de fleste større organisationer er deres print-infrastruktur ikke implementeret optimalt, dårligt vedligeholdt og dermed dyr.

I testen er der en række antagelser baseret på Scriptors 30 år i print-branchen. Vores opfordring er at du foretager en vurdering af jeres status i forhold til gennemsnittet – og så foretager vi en beregning af, hvor meget du forventes at kunne spare ved at tage en ny tilgang til jeres print.

Eller

Tip en kollega

Nuværende printinstallation

Vores opfordring er at du foretager en vurdering af jeres status i forhold til gennemsnittet – og så foretager vi en beregning af, hvor meget du forventes at kunne spare ved at tage en ny tilgang til jeres print.

Hvor mange printere har organisationen installeret?
printere
Har organisationen installeret Follow-me løsning?

Antagelser:

(Du kan justere vores antagelser hvis der er store afvigelser fra jeres nuværende løsning)

{{ thousandSeperator(hardware.sider) }} sider

Gennemsnitligt antal sider per printer, per år

{{ thousandSeperator(hardware.pris) }} kroner

Gennemsnitlig pris per printer

{{ hardware.afskrivning }} år

Afskrivningsperiode

Infrastruktur

Omkostningerne, der kommer ud af kontrol, er alle de indirekte: antallet af servere, antallet af fejl, spild af tid hos både IT-stab og brugerne.
Analyser viser, at det er op mod 70% af omkostningerne i en print-installation, der gemmer sig i print-infrastrukturen bag de fysiske enheder.

Antagelser:

(Du kan justere vores antagelser hvis store afvigelser fra jeres nuværende løsning)

Antal printkøer
servere
Antal servere til managementværktøjer
servere
Antal servere til follow-me løsninger
servere

Drift

Et let overset parameter ved en printinstallation er driften. Her medregnes tid brugt af medarbejdere eller konsulenter til opdatering af SW, firmware, fejlfinding etc.

Hvor mange print-tickets modtager jeres helpdesk per måned
tickets

Antagelser:

(Du kan justere vores antagelser hvis store afvigelser fra jeres nuværende løsning)

{{ thousandSeperator(operation.price) }} kroner

Pris for håndtering per ticket

{{ calculatePercent }} %

BESPARELSESPOTENTIALE

Besparelsespotentiale

{{ calculatePercent }} %

Der er bestemt besparelser at hente ved at gå den eksisterende printinstallation efter i sømmene. F.eks. vil moderne HP Enterprise PageWide printere, printe op til 50% billigere i forbrugsstoffer – og eOptimo har beregnet (se casene her) at der kan spares ca. 290 kWH/minimum 380 kr. i gennemsnit- pr. printer per år vel at mærke - ved opdatering til nyeste printteknologi.

Det helt store ”gemte” besparelsespotentiale vil fremadrettet ligge i at få etableret FollowMe – eller personlig print. Det vil erfaringsmæssigt reducere omkostningerne isoleret set med op til 30%

Beregningerne peger på markante besparelsesmuligheder på bl.a. den eksisterende printinstallation. Derudover kan der være mere at hente, ved at skifte dele af installationen til moderne HP Enterprise PageWide printere, der kan printe op til 50% billigere i forbrugsstoffer. Ydermere har eOptimo beregnet ( se casene her ) at der kan spares ca. 290 kWH/minimum 380 kr. i gennemsnit- pr. printer per år vel at mærke - ved opdatering til nyeste printteknologi.

Ud over selve printteknologien, er der også stort ”gemt” besparelsespotentiale i fremadrettet at implementere Follow-Me – eller personlig print. Det vil erfaringsmæssigt reducere omkostningerne isoleret set med op til 30%

Beregningerne peger på et samlet besparelsespotentiale, på {{ calculatePercent }}% på den eksisterende printinstallation. Derudover kan der være mere at hente, ved at skifte dele af installationen til moderne HP Enterprise PageWide printere, der kan printe op til 50% billigere i forbrugsstoffer. Ydermere har eOptimo beregnet (se casene her) at der kan spares ca. 290 kWH/minimum 380 kr. i gennemsnit- pr. printer per år vel at mærke - ved opdatering til nyeste printteknologi.

Ud over selve printteknologien, er der også stort ”gemt” besparelsespotentiale i fremadrettet at implementere Follow-Me – eller personlig print. Det vil erfaringsmæssigt reducere omkostningerne isoleret set med op til 30%


Infrastruktur

Infrastruktur kan erfaringsmæssigt sluge mange ”skjulte” omkostninger i form af uhensigtsmæssig af printservere m.v. Ud fra jeres svar tyder det på, at der vil kunne hentes helt kontante besparelser ved at konfigurere printservere, management og printkøer på en mere moderne måde. F.eks. kan der i gennemsnit spares ca. 4.000 kr. pr. printserver, der overflødiggøres!

Drift

En let overset omkostning – og produktivitetsparameter - ved printopsætninger er drift og belastning af helpdesk med printerspørgsmål. Vi kan varmt anbefale at tage et nærmere kig på drift og service-setup. Der er erfaringsmæssigt rigtig mange penge at spare – og store produktivitetsgeninster at gå efter. F.eks. koster det i gennemsnit 500 kr. at håndtere en serviceticket, mens der nemt går 15 minutter i tabt arbejdstid pr. bruger pr. Incident.


Besparelsespotentialet er baseret på en optimalt organiseret installation. Denne bør kunne drives for omkring 50 øre per side med bedre service, færre nedbrud, bedre miljø, lettere administration, langt højere sikkerhed og fasthed i prisen.

Dette kan opnås med Scriptor Praas. Leverance af en komplet print-infrastruktur med efterfølgende drift, der gør, at kunden ikke længere skal bekymre sig om sin print-infrastruktur – men blot sikre, at Scriptor leverer på en SLA.

Få det på skrift
Udfyld formularen, så sender vi jer resultatet i en e-mail. Vi kontakter dig senest efter 2 dage med en helt konkret oversigt af jeres besparelsesmuligheder og produktivitetsgevinster.

Fornavn
Efternavn
Virksomhed
Titel
E-mail
Telefonnummer
Mobiltelefonnummer
Adresse
Postnummer
By
OPTIMERING ELLER EN TUR I BIOGRAFEN?

Hvis vi ikke kan dokumentere signifikante besparelser efter et møde, kvitterer vi med 2 biografbilletter for din tid!


Klar til grøn omstilling?
Her er der nemlig også penge at hente, læs konkrete eksempler fra eOptimo her